“Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει ένα σοβαρό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες” αναφέρει μεταξύ άλλων μιλώντας στην “Καθημερινή της Κυριακής” ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος και συμπληρώνει πως ” ήταν ένα κόμμα που εξέθρεψε συγκεκριμένες πολιτικές κατηγορίες και τα συμφέροντά τους”.

Ads

Αν δε δώσουμε λύσεις, η Ελλάδα θα πτωχεύσει, όχι μόνον οικονομικά, αλλά συνολικά ως προοπτική, διαμηνύει και αναφερόμενος στο νέο φορολογικό σύστημα αναφέρει πως: ” χρειάζεται απλοποιημένο φορολογικό σύστημα, μείωση των φορολογικών συντελεστών για τις επιχειρήσεις και ταυτόχρονα αυστηρότατος έλεγχος, καθώς και δικαιότεροι συντελεστές για τους πολίτες“.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος υποστηρίζει επίσης πως πρέπει να επισπευσθούν οι φορολογικές και ποινικές δίκες, καθώς περίπου 3,2 δισ. ευρώ πρόστιμα δεν έχουν εισπραχθεί.

Για την ανεργία αναφέρει πως “δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, αν δεν υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας” και σημειώνει πως “οποιαδήποτε επιδότηση τώρα, απλώς και μόνον για να συνεχίσει να υπάρχει μία προβληματική αντιπαραγωγική επιχείρηση ή καταστήματα που δεν πρέπει να λειτουργούν, θα υπονόμευε το μέλλον της οικονομίας”.

Ads

Επιπλέον, σημειώνει πως η χώρα χρειάζεται λιγότερους επαγγελματίες της πολιτικής και περισσότερο επαγγελματισμό και επικρίνει τη ΝΔ και την Αριστερά πως πρεσβεύουν τη «δικαιοσύνη του οίκτου», όταν θίγονται τα συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων.