Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν από το πρωί εργαζόμενοι στην αλυσίδα σούπερ-μάρκετ Ατλάντικ, στην Τρίπολη, διαμαρτυρόμενοι για τα εργασιακά τους δικαιώματα και διεκδικούν δεδουλευμένα τριών μηνών.

Ads

Όπως επεσήμαναν με δηλώσεις τους κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά αφού οι εταιρεία για να συνεχίσουν να εργάζονται τους ζητά να μειώσουν τις ώρες εργασίας τους και το μισθό τους. Ανέφεραν επίσης ότι στο κατάστημα υπάρχουν πολύ λίγα εμπορεύματα και οι πελάτες δεν βρίσκουν να κάνουν τις αγορές τους προκειμένου και αυτοί να πάρουν τα δεδουλευμένα τους.

Αντιδρούν οι τρίτεκνοι στη περικοπή των επιδομάτων

Την έντονη αντίδρασή τους σε οποιαδήποτε μείωση ή περικοπή των κοινωνικών επιδομάτων, διατυπώνουν οι τρίτεκνοι της Αρκαδίας και δηλώνουν έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις, αν τελικά η κυβέρνηση προχωρήσει στη λήψη τέτοιων αποφάσεων.

Ads

Ο πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Τρίπολης & όμορων δήμων, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, σημειώνει ότι ”είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε με δυναμικές κινητοποιήσεις για να προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας. Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να βρίσκονται σε εγρήγορση. Να στηρίζουν το σύλλογο μας και τις προσπάθειες που κάνουμε για να μη θιγούν τα επιδόματα που παίρνουν οι οικογένειες μας. Θεωρώ σοβαρό οικονομικό πλήγμα για όλους τους τρίτεκνους τη μείωση ή την περικοπή των κοινωνικών επιδομάτων που μας χορήγησε μετά από αγώνες η πολιτεία. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αν δεν παλεύουμε καθημερινά γι αυτά που θέλουμε, τότε θα χάσουμε και αυτά που έχουμε κατακτήσει”.