Πάλη για επιβίωση, παιδομάζωμα και δημόσιες εκτελέσεις μπροστά σε ανηλίκους από το Ισλαμικό Κράτος καταγγέλλει πρώην φοιτητής που διέφυγε από την Ράκα της Συρίας μιλώντας στο SkyNews.

Ads

Ο φοιτητής διηγείται πως, οι ισλαμιστές αρπάζουν παιδιά από τις οικογένειές τους και τα εκπαιδεύουν για να γίνουν μαχητές και πληροφοριοδότες. «Το Ισλαμικό Κράτος λέει σε νέα παιδιά, μεταξύ 16 και 18 ετών: θα σας δώσουμε χρήματα, αν μας πείτε ποιοι μιλούν για μας ή ποιοι λένε κάτι κακό για μας».

«Υπάρχει στρατόπεδο για παιδιά κάτω των 16 ετών. Οι τζιχαντιστές πήραν πολλά παιδιά χωρίς να το γνωρίζουν οι οικογένειές του και είναι πολύ άσχημο. Είναι ένα ειδικό στρατόπεδο για νέους ανθρώπους. Τους μετατρέπουν σε βόμβα…σε μια ωρολογιακή βόμβα».

Σχολιάζοντας τις πρώτες αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ και αράβων συμμάχων τους σε συριακό έδαφος λέει ότι «υπάρχει θυμός γιατί καταστρέφεται η πόλη, αλλά ορισμένοι έχουν αποδεχθεί ότι πρέπει να κάνουν μια συμφωνία με το διάβολο για να απαλλαχθούν από το Ισλαμικό Κράτος. Άλλοι ωστόσο πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ νοιαζόταν πραγματικά για τον κόσμο, ο Ομπάμα θα είχε δράσει όταν ο Άσαντ πέρασε την κόκκινη γραμμή», αναφερόμενος προφανώς στην χρήση χημικών όπλων πέρυσι, για την οποία κατηγορείται ο Σύρος Πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ.

Ads